Kínai jellegű tészta




























Hozzávalók:
1 csirkemell

kínai ötfűszer keverék
1 ek kókuszzsír, esetleg olaj
1 tk keményítő
só, bors
kínai zöldségkeverék
szójaszósz ízlés szerint
rizstészta, üvegtészta, ezek hiányában fél csomag spagetti

Elkészítés:
A csirkemellet kockákra vagy csíkokra vágjuk, sózzuk, kínai ötfűszerrel fűszerezzük, majd rászórjuk a keményítőt. Forró kókuszzsíron megpirítjuk, ráöntünk egy kis szójaszószt és fél deci vizet. Amikor a leve elfőtt, hozzáadjuk a fagyasztott zöldségeket. Szükség esetén tovább fűszerezzük.
A tésztát leírás szerint készítjük (az üvegtésztát máshogyan kell készíteni, mint a spagettit), és hozzákeverjük az ételhez. Forrón tálaljuk.