Vettem egy nagy doboz natúr (1 kg-os) krémsajtot, és töprengtem, mit készítsek belőle. Tiramisut pár nappal ezelőtt ettünk, így arra gondoltam, hogy készítek egy epres túrókrémet és egy szendvicskrémet.
Hozzávalók:
kb. 600 g natúr sajtkrém
ízlés szerint só.
kb. 1 ek szárított medvehagyma (a friss is jó!)
kb. 1 ek. szárított metélőhagyma (a friss is jó!)
néhány szem kapribogyó
néhány szem olívabogyó
Elkészítés:
A sajtkrémet összekeverjük egy kevés sóval, és a hagymákkal. Természetesen ha van friss hagymánk, az még jobb, de az intenzív íz miatt valószínűleg kevesebb kell bele. Ne használjunk sok sót, mert a bogyók sósak! A kapribogyókat és az olívabogyókat apróra vágjuk, a sajtkrémbe keverjük, és megkóstoljuk. Szükség esetén sózzuk.