Csőben sült zöldséges tészta




























Hozzávalók:
350 g gomba
só, bors, kömény
1 ek. kókuszzsír
1 kisebb hagyma
1 paradicsom
1 paprika 
250 g mascarpone
Provence-i fűszerkeverék
1 kis dobozos bio kukorica
vegyes zöldség (pl. fagyasztott borsó, zöldbab, pritamin, újhagyma, stb.)
1 gerezd fokhagyma vagy egy kis fokhagyma por
egy csomag csavart tészta
15-20 dkg sajt

Elkészítés:
A gombát jól megmossuk, felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, és a gombára szórjuk. Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés kókuszzsíron megpirítjuk. Hozzáadunk egy paradicsomot és egy paprikát kockára vágva. (Nekem most nem volt paprikám, de korábban egy zacskóban simítottam el egy kis paprikás zakuszkát, és lefagyasztottam - most abból törtem egy darabot).




























Hagyjuk, hogy elfője a víz nagy részét, majd hozzákeverjük a mascarponét. A bio kukoricát leöblítjük, és beletesszük a gombába. Igény szerinti mennyiségben keverünk hozzá. Szórunk hozzá egy kis Provence-i fűszerkeveréket, és belenyomjuk a fokhagymát. Megkóstoljuk, ízlés szerint ízesítjük.



























Hozzákeverjük az al dentére főzött tésztát. Kivajazott jénaiba tesszük, a tetejére sajtot reszelünk, és készre sütjük.