Csirkeburger baconnel





























Hozzávalók 2 személyre:
2 hamburger zsemle (most nem sütöttem)
1 csirkemell
madársaláta
8 szelet bacon (lehet kevesebb is)
1 lilahagyma
néhány szelet uborka
1 paradicsom
mustár, ketchup ízlés szerint


Elkészítés:
A csirkemellet hosszában kettévágjuk, sózzuk. A zöldségeket megmossuk, szeleteljük. A zsemléket felvágjuk. Előkészítjük a ketchupot, mustárt.

A zsemléket megkenjük mustárral  (én most a sajátomra babos zakuszkát kentem).



























A megmosott, lecsepegtetett salátát ráhelyezzük.




























A baconöket megsütjük, a salátára helyezzük. Azért a baconnel kezdem, mert így a szaftjában sütött csirkemell átveszi az ízét. 




























Míg a csirkemell sül, rátesszük a bacönre a hagymát,



























az uborkát,



























majd a paradicsomot. 



























Közben elkészül a csirke, így az is mehet rá. 




























Végül a (csípős) ketchup következik. 



























Reszelt vagy olvasztott sajttal még dobhatunk rajta, de mi már nagyon éhesek voltunk. :)